Over ons

Infoplaats.nl is opgezet als goedkoop media kanaal voor verenigingen en bedrijven.

In lokale kranten is vaak niet genoeg plaats om gratis persberichten te plaatsen, maar voor verenigingen en stichtingen is het natuurlijk wel heel belangrijk dat hun nieuws naar buiten word gebracht.

Ook bedrijven kunnen geen gratis persberichten meer geplaatst krijgen in lokale kranten, daar zijn de infocommercials voor in de plaats gekomen.
Al met al een dure aangelegenheid en voor wat?
Om je zakelijk nieuws 1 keer in de krant te hebben, een krant waar 40% van de inwoners niet naar om kijkt en nog eens 70% over het nieuws heen leest omdat het voor hen niet belangrijk genoeg is?
Vervolgens word deze krant weggegooid en beland bij het oud papier.
Dag duur betaald nieuws bericht!!

Dat kan ook anders
Door gedrukte en online media te combineren en direct te koppelen aan je eigen bedrijfswebsite en/of social media krijg je wel die interactie met (aanstaande) klanten. Je wilt gevonden worden op Google als mensen jou product of dienst zoeken toch? En je wilt dat klanten begrijpen wat jij allemaal kan leveren, hoe jou bedrijf ze kan helpen.
Maar tegelijkertijd wil je geen vermogen kwijt zijn om die klanten te vinden, want hoe meer geld je besteed aan deze marketing hoe duurder je zal moeten leveren. Het moet toch ergens vandaan komen.

Over ons
Infoplaats.nl is ontwikkeld door Internetmarketingbureau See uit Heteren.
Marketing veranderd, de tijd van een gewone advertentie is nu definitief voorbij.
Tijd voor een andere aanpak, maar waar moet je beginnen?
Je ziet tegenwoordig door de bomen het bos niet meer, en waar krijg je nu echt waar voor je geld?

Met deze vragen kun je bij See Internetmarketing & Communicatie terecht.
Wij werken als marketing consultant en zijn gespecialiseerd in zo veel mogelijk aandacht en reclame creƫren voor zo min mogelijk geld.
Juist met dit oogpunt is Infoplaats.nl ontwikkeld.
Goedkoop adverteren met een zo hoog mogelijke respons.